mandag 18. mars 2013

LO fra Diokletians palass

Holder fortsatt på med sommerbildene fra 2012. Dagene i Split og på Hvar kan jeg godt gjøre om igjen ikke noe problem:)

Bygningene og fargene på byen var ganske like fra bygning til bygning, gate til gate, men allikevel så var det viktig å få fotografert mye for å holde på stemingen og feriefølelsen når vi kom hjem.

Vi brukte to dager i Split der vi den ene dangen gikk rundt i gamlebyen. Dagens Split er jo bygd rundt Diokletians Palass som er på Unesco sin liste. Yrende liv i gatene av turister mens innbyggerne satt på stolene sine utenfor inngangsdøren eller tørket klær langs veggene. Og butikkene lå side om side med leilighetene:)



Her er det brukt papir fra Authentique "Season" collection. Gode papir å jobbe med og at det er mønster på begge sidene er et pluss;) Brukte litt restepapir og bølgepapp. Den er malt med Gesso svart og Distress Stain Brushed Pewter. Du finner det hos Scrapomania.



Passer ikke alltid med blomsyer og swirler på LOer, så da er det stjerner og noen swarovski som duger;) Jeg har også brukt pynt fra Prima. De har mye som er litt "røffere" pynt. Du finner pynt fra Prima her hos Scrapomania.



Stemplene jeg har brukt er fra Bo Bunny og du finner de hos Scrapomania. Kjempeflotte stempler til å lage bakgrunner både på LO og kort:)

Takk for at dere stikker innom her på bloggen og titter. Så ønsker jeg dere en flott dag videre:)

Scrappeklem fra KristinOL

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar